Eksperdi värk

Tehnoloogiaekspert Voldemar Vänt annab teada: ise autojuhtimine on ohtlik! Iga auto, mida kasutajal endal on lubatud juhtida, võib ju vastu posti sõita! EL-s peaks olema lubatud ainult isesõitvad autod (khm, ja muidugi ainult meie firmas loodud tarkvaraga…)!

Kui eespooltoodu jabur tundub, siis võib vaadata Postimeest, kus samaväärne uudis tõepoolest sees on. Oli kadunud Steve Jobs, mis ta oli – aga sellist juttu, nagu praegu üks tema jüngritest ajab, ei oleks ta ilmselt rääkinud.

3 mõtet “Eksperdi värk” kohta

 1. Ostsin vanale nokia nuputelefonile 3 akut. Hinnaga 6 eurot tükk. Helistan siiani nuputelefoniga.

 2. Eks see on paljudel juhtudel täiesti hea lahendus – eriti, kui õnnestub ka kalender arvutiga ära sünkroniseerida (see on minu põhiline funktsioon telefonis peale helistamist – veel üks on pildistamine; sõnumeid kasutan juba vähem).

  Esialgu on mulle endale sobivaim variant mõni vanem ja läbiproovitud nutitelefon, millele saab viisakama OSi paigaldada (LineageOS jt; Replicant oleks idee poolest kõige kindlam, aga kahjuks ei ole nad siiani suutnud vähegi uuemaid telefone toetada – juba minu 2014. aasta Galaxy S5 on telefoni kohta igivana, nemad toetavad S2-e ja S3-e…).

 3. Mul on NOKIA 1200 – see on ürgmasin, pole pildistamist, kuid on taskulamp.

  https://www.youtube.com/watch?v=Sb4aVHoeo90

  See üks klemm aku küljes on temperatuuri anduri klemm.

  Nad mõtlevad, et kui inimesed kasutavad kolmandate firmade akusi,siis ei pruugi neil temperatuuri andur üldse täpne olla. Inimesed ei kasuta originaalakusi, sest neid ei toodeta või on nad kallid. SEEGA EUROOPA liidu otsus ei ole üldse kasulik.

  Samas minu vana nokia on plahvatava patarei tingimustest küll eemal – tuba tänavu jahedam, suvel ei ole päikese käes ega autos, enne rikki minemist vahetan juba teise aku.

  nutitelefoni akud on küll ohtlikud, kui ka temperatuuri andur ei tööta..

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga