Koroonaturism

Praegusel 2+2 ajastul ei tasu rattaga kuhugi terviseradadele ronida, Pääsküla raba rajad on ka rahvast täis ja nii kitsad, et reeglitepärane möödumine on üsna keeruline.

Tasub aga hoopis teha ekskursioon linna taha maale, kuhu ikka veel uusasundusi rajatakse. Seal on piisavalt laiad teed (uutes elurajoonides on enamasti ka eraldi rattateed olemas) ja saab mugavalt rännata. Ainus häda on tuul, kuna need kohad on üldjuhul keset lagedat maad ehitatud.

Täna läksin läbi metsa ja väikeste tänavate Männikule, sealt tavapärast rattateed mööda Sakku ja siis keerasin… kuhugi. Algul kolasin Sakus, vaatasin ära sinna kerkiva uue kiriku. Siis kondasin mööda elurajoone ja karupeekohti, viimaks jõudsin Saue küla (mille olemasolu oli uudis – Saue vallas elasin vanasti ja linna teadsin ka, aga küla mitte) kaudu Kanamale. Sealt siis Sauele, Laagrisse ja koju.

Läbisõit tuli täitsa kohane – nelikümmend kaks kilomeetrit. 🙂

Kommenteerimine on suletud.