Selgeltnägijate tuleproov

Õhtune AK ei väsi ikka üllatamast. Nüüd siis anti teada, et osa riigikogulasi ja isegi ETV saatejuhid on ikka palju vägevamad hiromandid kui need mömmid  seal valitsuses. Nemad teavad täpselt, millisel kuupäeval koroonamäng ära lõpeb ja poed lahti tuleb teha. Ning kuna nemad on palju paremad hiromandid, siis… Teate isegi.

Oleks naljakas, kui poleks kurb.

APDEIT: vastukaaluks võiks ERR-i aga kiita selle avaldamise eest. Alguse otsa üle võib natuke vaielda (Lenin oli massimõrvar muidugi, Marxil puudus lihtsalt võimalus), ent artikli lõpus olev lugu on üsna hammustavalt geniaalne.

6 mõtet “Selgeltnägijate tuleproov” kohta

  1. Samas kui ETV-s on külas “õigete vaadetega” poliitikud või kommentaatorid, siis on ikka nii ilus ja mõnus õhkkond. Näiteks 10. veebruari “Välisilm”, kus Johannes Tralla külaliseks oli Ahto Lobjakas. Terve usutluse ajal on näha kui tugev keemia nende vahel on ning saatelõigu lõpus need pilgud ja näomiimika on ikka sellised, et oi oi oi….
    https://etv.err.ee/1029657/valisilm (8:15)

  2. Ennäe, üle hulga aja… 🙂

    Aga jah – on üsna uskumatu, milliseks kajakambriks (või hoopis Kaja kambriks?) on rahvusringhääling muutunud. Nad ei viitsi seda isegi enam varjata.

  3. Kusjuures ongi nii!! Ajakirjandus läheneb sinna, kus on moonutatud (opereeritud) näod ja tagument on silikooni täis lastud. Tagaaed on ravimeid täis ja lõpuks surrakse nagu Michael Jackson. Õhtuleht vs. Delfi vs. Postimees.

    Mike Tyson kasvatab kanepit ja on narko sõltlane ja tahab veel 50 aastaselt boksisse tagasi tulla!! Ja ikka surmani välja!!

Kommenteerimine on suletud