Kes ei tantsi, on politsei (ikka veel)

… ja lausa kolm aastat hiljem. Täpselt nii kaua on möödas [L] eelmisest jamamisest Mobiil-ID sertifikaatide aktiveerimisega [L] politsei.ee veebilehel. Sellest ajast ei ole muutunud mitte muhvigi! Taas oli asi platvormis – Linux ei tööta, Windows töötab (ka Firefoxiga).

Sedakorda juba suurem äbiäbi tegijatele.  Ja kui nad selle jama seal ära parandavad, võiksid ühe soojaga ka nii teha, et politsei.ee [L] W3C validaatorit umbe ei jooksutaks. Äkki on ka mõnel nägemisraskustega inimesel politsei jutule asja.

Ääremärkusena: [L] Siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuses (SMIT) peaks töötama suuremal hulgal IT kolledži vilistlasi, kes vähemalt idee poolest peaks olema erinevaid platvorme näinud ja näppinud. Või teeb politsei.ee-d täiesti teine seltskond?

2 mõtet “Kes ei tantsi, on politsei (ikka veel)” kohta

  1. Huvitav, sai ka ise mõned päevad tagasi sama protseduur läbi tehtud, aga mingisuguseid erilisi probleeme ei täheldanud. Kui siis võiks UI pisut vähem kohmakas olla..

  2. Soh… Äkki on 32- vs 64-bit? Mul on 64-bitine, seda jama olen kusagil varem ka trehvanud.

Kommenteerimine on suletud