Kes ei tantsi, on politsei (ikka veel)

… ja lausa kolm aastat hiljem. Täpselt nii kaua on möödas [L] eelmisest jamamisest Mobiil-ID sertifikaatide aktiveerimisega [L] politsei.ee veebilehel. Sellest ajast ei ole muutunud mitte muhvigi! Taas oli asi platvormis – Linux ei tööta, Windows töötab (ka Firefoxiga).

Sedakorda juba suurem äbiäbi tegijatele.  Ja kui nad selle jama seal ära parandavad, võiksid ühe soojaga ka nii teha, et politsei.ee [L] W3C validaatorit umbe ei jooksutaks. Äkki on ka mõnel nägemisraskustega inimesel politsei jutule asja.

Ääremärkusena: [L] Siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuses (SMIT) peaks töötama suuremal hulgal IT kolledži vilistlasi, kes vähemalt idee poolest peaks olema erinevaid platvorme näinud ja näppinud. Või teeb politsei.ee-d täiesti teine seltskond?

2 kommentaari postitusele “Kes ei tantsi, on politsei (ikka veel)”

  1. Sander ütleb:

    Huvitav, sai ka ise mõned päevad tagasi sama protseduur läbi tehtud, aga mingisuguseid erilisi probleeme ei täheldanud. Kui siis võiks UI pisut vähem kohmakas olla..

  2. Kakk ütleb:

    Soh… Äkki on 32- vs 64-bit? Mul on 64-bitine, seda jama olen kusagil varem ka trehvanud.