Kes ei tantsi, on politsei

… või täpsemalt küll politsei itimees.

Kakk otsustas kah mobiil-ID ära katsetada. Aktiveerimiseks tuleb minna Eesti Politsei veebilehele.

* Firefox Linuxil – applet jookseb kokku (jääbki ekraanil kerima)
* Firefox Vistal (üliharuldane juhus – Kakk käivitas tööl lauaarvutis Windowsi!) – applet muidu töötab, aga peale allkirjastamist paneb pange (karjub midagi Visual C++ teekide kohta).
* IE Vistal – näeb välja selgelt sedamoodi, et üksnes selle konfi jaoks kogu süsteem mõeldud ongi. Tõsi, peale taas-sisselogimist pakutakse nüüd juba mobiil-ID tühistamist – järelikult sai Firefox eelmises katses siiski asjaga hakkama. Aga panges lõpetamine ka peale edukat sooritust pole ilus.

Äbiäbi.

3 mõtet “Kes ei tantsi, on politsei” kohta

  1. Mina suutsin asja eriti keeruliseks ajada — vahetasin teenusepakkujat. Ehk siis kõigepealt tuli sertifikaadid tühistada. Hoiatati punaselt, et see lõpetab mu Mobiil-ID teenuse, kuigi mainitud SIM-kaart lõpetas töö juba reedel. Ja noh, siis sai juba täiesti normaalselt aktiveerida ka, kui ma IE olin IE7 asetuses käima pannud. Ja nii õnnestus ka alles kolmandal katsel.

    Tõsiselt vinge ja toimiv süsteem, võiks mainida. 🙂

  2. Otsustasin seekord end stressist päästa ja teostasin selle olulise toimingu abikaasa Windowsi arvutis IE’ga. Töötas kõik esimesel korral ja ilma probleemideta.

  3. Nojah, mul hakkas selle Firefox Windowsil -sammuga tööle.

    Tegelikult oleks tegijatelt üht-teist küsida. Näiteks seda, kuidas on ajalimiidi tingimustes arvestatud vanusest või puudest tingitud liikumispiirangutega inimestega.

Kommenteerimine on suletud