Back in the saddle

Eespoolkirjeldatud maandumine õla peale osutus siiski suuremaks jamaks kui algul arvatud – tulemuseks oli üle kuuajane trennipaus. Viimaks tänu ühe arstist sõbra (aitähh!)  nõuannetele ja rohtudele läks asi siiski niikaugele, et võis uuesti liigutama hakata.

Tänane sõit – tavaline Hüüru ring pluss poolteist metsaringi (Nõmme-Laagri terviseraja Laagri-poolne osa, ca 8 km), kokku 32,7 km.  Pausi arvestades polnud paha, aga vormilangus oli tunda küll – seal, kus varem sai viimase käiguga sõidetud, tuli nüüd eelviimasega minna.

Trennivarustus sai veidi aja eest mõnusa täienduse musamasina näol. Kakk pole tänapäevaseid pulkpleiereid varem kasutanud, ehkki mõlemal jupil on oma ai-pood juba ammu olemas.  Korra sai enda Nokia E71 moblat proovitud – mängis küll kenasti, aga hakkas oma signaaliga pulsikella segama. Nüüd siis sai ringi vaadatud ja soetatud [L] 4GB Sansa Clip. Vanade aegade meenutusena Klickist (ehk endisest K-salongist). Kaku jaoks täiesti piisav maht, FM-raadio, probleemivaba ühildumine Linuxiga (Rhythmbox)  ja mis peamine – vaba Ogg Vorbise vormingu toetus.  Apple’i lollakaid pidureid (DRM) pole ka peal ning maksab üle poole vähem kui võrreldavad I-jupid.  Tutkit, õunamehed!

Trennitegemise playlist sai üsna kirju. Täiesti suvalises järjekorras:

* Clannad
* Maire (Moya) Brennan
* Michael W. Smith
* Bruce Springsteen
* Petra
* Queen
* Mr Lawrence
* Eden’s Bridge
* Peter Gabriel
* Timo Lige
* …

Musaga sõita oli hoopis lõbusam. Tõsi, millalgi peaks vaatama mingid kõvemini kõrva istuvad klapid, Sansaga kaasa tulnud lasid tublisti tuulevuhinat läbi. Aga sellega pole kiiret.

Järgmisel nädalal peaks  katsuma ka suurema ratta maalt ära tuua.

2 mõtet “Back in the saddle” kohta

  1. See on hea uudis. Olen aegajalt poest oggivõimalustega mängijaid vaadanud ja reeglina olen esimene küsija olnud.

  2. Sansal oli mingi selline asi, et vana firmware ei toetanud, aga uuemad versioonid toetavad. Netis kusagil oli isegi mingi uuendamisõpetus. Aga ilmselt too minu ostetud asi oli uuema versiooniga, midagi uuendada ei tulnud.

Kommenteerimine on suletud