Koolitus tehtud

Kokkuvõttes läks ilusti, kolleege oli kohal päris palju ja ehk õnnestub [L] ITK ajaveeb tõesti käima tõmmata, samuti Twitterist jooksev info. Seni oli natuke nadi tunne – Infotehnoloogia Kolledžis oli sotsiaalmeedia suuresti kasutamata. Lisaks blogindusele rääkis kolleeg Margus Ernits ka ideekaardi kasulikkusest ja selle koostamisest [L] FreeMindi abil.

Materjalid on [L] ITK wikis.

5 kommentaari postitusele “Koolitus tehtud”

 1. Sander ütleb:

  http://itcollege.ee – selle tulemuse peale on ka natuke nadi tunne.. ei viitsi mitte seda www’d toksida, kui vajadust pole. Pealegi on www. nö deprecated 🙂 End IT-d õpetavaks kooliks nimetav asutus võiks vähemalt laiskadele alternatiivi pakkuda, mitte tala anda. Ehk õnnestub mõnd õiget inimest torkida selles suhtes?

 2. Kakk ütleb:

  Tänud info eest. Kusjuures asi käitub väga kummaliselt – sellisel kujul ei tööta, aga kui URLi lõpust kaldkriips ära võtta, siis näitab ilusti. Annan adminile teada. Muide, ITK veeb on ajast ja arust, loodetavasti lähiajal uueneb.

 3. Sander ütleb:

  Ei kujuta ette, kuidas see kaldkriipsust oleneda saab, sest probleem tekib pigem sellest, et kui käsureale toksida “dig itcollege.ee”, siis sellise domeeni jaoks puudub kirje, ehk siis juba nimeserveri tasemel on kala sees.

 4. Kakk ütleb:

  Täitsa õigus – viga ongi nimeserveris, täpsemalt TTÜ omas (kuna ITK kasutab seda). Sain tähtsatest asjapulkadest sedapidi aru, et nad seal head lahendust välja pakkuda ei oskagi…

 5. Sander ütleb:

  See pole ju midagi keerulist. Tegelikult on ka http://www.itcollege.ee CNAME hoopis aadressile earl.itcollege.ee. Käskude “dig itcollege.ee” ja “dig http://www.itcollege.ee” tulemus peaks olema sarnane, ehk siis ka itcollege.ee peaks CNAME kirje külge saama ja samma kohta viitama hakkama, olekski mure murtud. Tuumafüüsika see just pole 🙂