ITK Web 2.0 koolitus

… toimus eelmise aasta viimastel tööpäevadel. Materjalid leiab [L] ITK wikist (muide, osalejaid oli tegelikult tublisti rohkem kui seal kirjas, kõik lihtsalt ei viitsinud end lehele lisada). Asi leidis nii hea vastuvõtu, et nüüd on kavas hakata sama koolitust pakkuma ka ITK täiendõppe kaudu väljapoole (seal muidugi kolm koolitajat enam päkapikumütse ei kanna, nagu see esimesel korral juhtus).

Nüüd on ITK-l olemas nii enda [L] Twitteri säutsukonto kui ka [L] ajaveeb (pluss veel eraldi virtuaalmasinas jooksev WordPress MU keskkond, kuhu saab vähese vaevaga n+1 blogi tekitada). Loodetavasti õnnestub need käima tõmmata, sellest oleks üksjagu abi õppeasutuse pildilhoidmiseks.

Kui kõik plaanitult läheb, toimub ülehomme veel jätkukoolitus ajaveebi kasutamise teemal. Kui sealt mingit materjali tekib, lähevad need samasse wikisse üles.