Nohune nädalalõpp

Viimased paar nädalat on aktiivselt Sinise Krantsi seljas ringi vändatud ja paarikümnekilomeetriseid Vanamõisa-Hüüru-Tähetorni ringe tehtud. Teisipäeval sõitsin veel ka Tabasalu ja Harkujärve läbi, aga ilm oli külm ja ju siis kusagilt pahalased kallale tulid. Igatahes neljapäevast alates oli olemine kole ja karvane. Esmalt kurguvalu, siis hirmus köha ja viimaks räme nohu. Kaks ööd ei saanud kompulsiivse haukumise tõttu üldse magada ja nina kippus laupäevaks peast eralduma.

Hullem oli, et sel nädalavahetusel oli kavas teine pool Jukka Helminen-sensei treenerikoolitusest. Laupäevase teooriaosa sain kaasa mängida, praktikumist tuli pausi panna. Aga et täna oli olemine juba  parem ja sain kogu päeva kohal olla (ja olin üks kahest sellist, kel kõik kodutööd korralikult tehtud…), siis on nüüd ka teine vajalik paber üldteooria tunnistuse kõrval olemas. Loodetavasti õnnestub olümpiakomitee eksam ka enne suve ära teha ja II astme kutsetunnistus kätte saada.

Töö käigus tuli kõigile osalejatele poole aasta treeningplaan koostada – nüüd siis on kirjas, et jõuluks peab end kobujutsu pruuni vöö eksamiks vormi saama. Elu näitab…

3 mõtet “Nohune nädalalõpp” kohta

  1. Tere! Selline küsimus, kas sa tead midagi eestis suvel toimuvatest tai chi/chi kungi laagritest? Kas toimuvad ja kes veavad?
    Käisin eelmine suvi Mart Parmase korraldatud 10 päevases laagris, see suvi tahaks mujal proovida.

    Tänud info eest !

  2. Tere,

    Ma ise nende aladega eriti ei tegele. Küll aga õpetab meie kobujutsu õpetaja Ilpo Jalamo ka tai chi’d, chi kungi teeb mingil määral ka minu enda õpetaja Rein Paluoja (vt http://www.mitsubachi.ee). Homme (pühapäeval) on muide Kalamaja Põhikoolis Jaapani päev (vt http://jaapanipaev.iaido.ee/), seal on ka Mart Parmas kohal. Ehk saaksid sealt rohkem infot.

  3. Tänud vastamast! Olen teadlik Jaapani päevast ja minemas 🙂

Kommenteerimine on suletud