Lemmiklaul 4

… läks samasse auku kui eelmine saade. Kahju natuke.

Ehk on viga, et omaaegseid hitte lastakse laulma originaalesitajad? Täna oli Linna Iff tasemel, kuid ei Orumets, Paulus ega ka tavaliselt särav Anja Melnitsa ei teinud midagi meeldejäävat. Hea korralik esitus, kuid mitte hitt. Isegi taustabänd oli seekord kuidagi tujutu.

Paremate momentidena jäid meelde:

* Ifi “Marie Marie” – kõige enam mõnuga esitatud laul;

* Kihnu Virve ja tema gäng – uskumatult mõnus mammi (isegi hoolimata faktist, et lugu ise on sedavõrd leierdatud, et auväärt Kukritest hoolimata tänini kerge okserefleksi tekitab). Virve kaval naeratus meenutab muide veidi Lennu-taadut neil hetkedel, kui tal mingi pisike sigadus (etiketirikkumine, turvade eest jalgalaskmine või mõne euromehe ehmatamine) mõttesse tuli;

* Dagmar Oja uhke taustavokaal muidu suht tühjas 2QS loos;

* “Suveöö” Tanel Padari esituses. Tubli pluss sellile universaalsuse eest.

Aga ikkagi tahaks saada tagasi kahe esimese saate taset.