Olümpia?

Kummaline asi on sellega. Kakk on muidu suht aktiivne tugitoolisportlane ja üritab suurvõistlusi ikka jälgida (viimati siis suvist vutti). Aga praegu Pekingis toimuv ei paku absoluutselt huvi. Isegi autoga sõites keeran Vikeri pealt ära, kui sealt Olümpiaraadio algab. Tundub liiga peona katku ajal – olümpiaideaalid on nagunii juba ammu veega alla lastud.

Lisaks tekib häiriv paralleel 1936. aasta Berliini mängude ja kogu sellele järgnenud krempliga. Kesise lohutusena võib ju mõelda, et 1936-le järgnes ka 1945, mil ühe segase valitseja impeeriumist roomikutega üle sõideti ja too ise lõpetas põlenud laibana, kuuliauk peas – aga kui palju jubedusi pidi selleks enne seda toimuma? Praegune seis on häirivalt sarnane, ühe teise riigi retoorika samuti.

Aga tänase seisuga oleks ainuõige, kui 2014. aasta talimängude koht ära muudetaks. Eurovisiooni selle kogu narruses võiks venelastele jätta, aga Eestil pole sinna küll asja.

Üks mõte “Olümpia?” kohta

  1. nõustun täiesti sellega, et seekordsed mängud on täiesti huviorbiidist ära langenud, isegi meie oma hõbemedalist kuulsin esimest korda reklaamist, sest lihtsalt ei tõmba see asi, aega niigi vähe, et uudiseid lugeda ja enamus sellest ajast kulub olukorrale gruusias..

Kommenteerimine on suletud