Esimene päev uues töökohas

Sellest aastast on Kakk siis põhikohaga IT Kolledžis. Tänane päev kulus asjade korraldamisele (võtmed, paroolid jms). Väga pikalt ei saanudki kohapeal olla – mingi vastik migreenivärk otsustas kallale tulla ning pidi tulema koju rohtu otsima. Aga kuna esialgu pole nagunii füüsiline asupaik väga oluline, polnud sest väga lugu.

Igatahes on Kaku pesa ITK-s nüüd selline, nagu allpool näha. Kolleegid käisid mitu korda küsimas, et millal pidu saab. 🙂 Ilmselt toimub “sisseõnnistamine” koos sünnipäevaga septembris. Siis tuleb kabinetis mingi sürr rituaal korraldada, stiilis “Billi vaimu väljaajamine” (kabineti eelmine peremees oli ITK microsoftik). Aga täna sai mitu tundi aken lahti hoitud, äkki läks juba ise rahumeelselt välja… 😛

Kaku pesa ITK-s

3 mõtet “Esimene päev uues töökohas” kohta

  1. Seda tseremooniat mõtled? Aga palun, kui viitsid nii pika sõidu ette võtta. 🙂 Eks täpsemalt selgub mõne nädala pärast, millal ja mismoodi.

Kommenteerimine on suletud