Eurovärk

Eile õhtul tegin teleka lahti ja sattusin täpselt “Eesti laulu” võitja väljakuulutamise peale. Ei olnud neist lugudest ühtki enne kuulanud – enam lihtsalt ei tõmba. Esmamuljena aga tundus, et eurolaulutajad astuvad Alikaga taas täpselt samasse auku, kuhu mindi Birgiti ja Tanjaga – saadetakse väga hea häälega naislaulja mittemidagiütleva lauluga esinema kohta, kus muusikal tänapäeval enam mingit sisulist rolli ei ole.

5 mõtet “Eurovärk” kohta

  1. Jah, see lugu on üsna klassikaline küll. 🙂 Selle märkusega armastuse puudumise kohta olen ka nõus. Või kui, siis on tänapäeval seal asemele tulnud armastus odava kuulsuse, sensatsiooni ja muidugi raha vastu.

    Minu enda lemmikud Eurovisioonilt tulevad ilmselt natuke hilisemast ajast, kui seda 80-ndate alguses Soome TV kaudu kuulama hakkasin. Päris mitmest olen siin blogis ka kirjutanud.

  2. Muidugi on teine teema, kuid ma eurovisiooni vaatamise asemel olen Minetest (vaba tarkvara) mängus ja ehitan, näiteks prindin millwork masinaga ümaraid – saab ka puidust või viimases näitest kiviblokist igasuguseid ääri ja ümaraid sambakujundeid teha, teen sambaid kirikule – ehitan maailma suurimat kirikut:
    https://ibb.co/dGPVWT7

    valmis treitud osad panen alla kasti ja siis hakkan toksima – ühes võrgumängus minetestis ikkagi oli vägevad kirikud ehitatud ja lossid .jne

Kommenteerimine on suletud