Uus tase

Üldiselt olen üritanud viimasel ajal poliitika ja meedia osas targu mitte sõna võtta (vaikimine võib ka tähenduslik olla). Täna ühe lühikese imestamise endale siiski luban: nüüd on siis avastatud, et filmiarvustused on kohane koht ebameeldivate (aga samas filmiga täiesti mitteseotud) inimeste mustamiseks. Pole midagi öelda – tase, ERR. Järgmisena võiks näiteks ilmateates öelda, et “homme valitseb Eestis madalrõhkkond ja see on sobiv aeg erakonna X liikmele vastu kõrvu anda”.

2 kommentaari postitusele “Uus tase”

 1. vipitar ütleb:

  https://sirp.ee/s1-artiklid/film/uhe-vagistamise-lugu/

  See on puhtalt sirbi lugu.

  Seda ei juhtu, et ahistamisi nulli viia. Naised ärgu vadraku ja mukkigu liiga palju! Ise peab vahel mees olema!

 2. Kakk ütleb:

  Siin on muidugi mitu tasandit. Naistevastane vägivald on kahjuks paraku reaalsus – ent millest ma aru ei saa, on see, et vähemalt osa naisi näib tegevat kõik selleks, et ükski natukenegi “vana kooli” säilitanud mees sellises olukorras sekkuda ei julgeks (et mitte ise hammasrataste vahele jääda).

  Aga see postitus käis pigem selle kohta, et filmiarvustus on küll üks üsna viimane koht, kuhu võiks poliitilist poriloopimist ja nimeliselt näpuga näitamist toppida. Konkreetne kirjutaja vajus seega järjekordsest (madal)tasemest läbi.