2 mõtet “Kurb…” kohta

  1. Mmm… lihtsamaid pseudoprobleeme – nagu näiteks hümniseaduse eest või kooseluseaduse paragrahvide vastu võitlemine ? 😛

  2. Nojah, Kaku arvates räägivad venelased midagi näpust ja…. 😛

    Aga neist kahest siis. Esimene oli õige asi valesti tehtuna. Hümn tuleks tõesti sarnaselt muude sümbolitega ära fikseerida, ent ajada näpuga järge seal, kes kui palju mütsi kergitab või seisab/istub, on ülepingutus küll.

    Teine oleks ammu aeg päevakorrast maha võtta (s.t. praeguses vormis tühistada). Kui keegi tahab Jüri ja Mati tingimata paari panna, siis tuleks seda teha ausalt selle nime all, mitte nämmutada ümbernurga. Mina seda ei toetaks, aga oleks vähemalt ausam kui tolle senise seaduse ümber sokkimine (kui palju on seni soovitud registreerida mehe ja naise kooselusid?).

Kommenteerimine on suletud