Mees omal kohal

Vaatasin kordusest superstaarisaate uue hooaja järjekordset vooru.  Kohtunikeks olid Ines, Koit Toome ja Mihkel Raud. Ja üle pika aja ei tekkinud mul toda viimast härrat nähes-kuuldes tahtmist hauataguse häälega oigama hakata. Otse vastupidi.

Mihkel staarisaate kohtunikuna on nähtus omaette (olen ka varasemaid hooaegu näinud). Tekib küsimus, kas Grumpy Cat jäljendab Mihkel Rauda või vastupidi – näoilmed on pahatihti äravahetamiseni sarnased. Enamik ohvreid saab mõne hapu või sapise märkuse osaliseks, kuid isegi “märklauad” saavad aru, et tegelikult on ütlejal õigus.  Ja üksnes aeg-ajalt saab mõni üksik õnnelik (ja andekas) inimene kiita – ja ka seda jäljendamatult mihkellikus stiilis à la “Kui ma oleksin naine, siis tahaksin olla nagu sina”.  Teised kohtunikud jäävad siin paratamatult statisti rolli.

Ilmselt ei ole Mihkli maailmavaade muutunud ning sellega võib tõenäoliselt endiselt mitte nõus olla. Aga tänu taevale, et vahepeal end ilmutanud möku poliitik on lavalt ära läinud ning torisev, ent andekas kidra- ja jutumees on tagasi. Grumpy Cat ruulib!

4 mõtet “Mees omal kohal” kohta

  1. Ei tohi ära unustada, et üks sapine/mürgine kohtunik on selles saates ette nähtud, muidu oleks saade igav! See on igas sellelaadses formaadis nii, meil ja mujal!Tantsusaates oli selleks Ants Tael.

  2. Seda kindlasti. Ants Tael oli aga minu arvates tantsusaates pigem terava keelega vanaisa – Mihkli koloriiti päris välja ei andnud. 🙂

    Igal juhul on mul hea meel, et mees tegeleb nüüd sellega, mida ta hästi teeb.

  3. kanal2 ja tv3 kadusid vabalevist ära! starmani ei ole enam. elisa tellimus 13.99 kuus!
    viasatil 9,99

    ja maailmas on veel tasuta sat ja vabalevi tv (etv,etv2..) Nõudlik klient. Raadiod on tasuta! Kuulan.

Kommenteerimine on suletud