Kuu aja pärast Inglismaal

Näis, mida siis inglased otsustavad. Igatahes on EL valitseval seltskonnal vist vesi tõsiselt ahjus – kõikvõimalikke “sõltumatuid uuringuid” ja “eksperthinnanguid” lendab kõigist meediakanalitest juba umbes kuu aega, teemaks muidugi see, kuidas Brexit inglased nälga jätab, nende kassidele purgeeni söödab ja vanaemadele koolikud tekitab.

Tõenäoliselt muidugi ei juhtuks brittidega eriti midagi hullu (ajutise raputuse ja mõned ümberkorraldused majanduses ehk tekitab), küll aga hakkab tõsiselt kõikuma euroföderalistide istumisalune.

2 mõtet “Kuu aja pärast Inglismaal” kohta

  1. Kusjuures brittidel on veel preagugi EL-is palju eristaatuseid, mis ei kohusta neid igasugu eurolollusi kaasa tegema (oma valuuta, piirikontroll jms). Kui neil sellest sõltumata kipub lõpuks üle viskama, siis pole vist imestada kui eurobürokraadid nüüd veel vähemalt kuu aega õudusunenägudes doominokive näevad…

  2. Eks ta nii ole.

    Aga kogu euroliit on sügavaima vundamendini niivõrd valedele eeldustele rajatud (sarnaselt ühe teise liiduga), et nood asjapulgad võivadki valida pigem koos laevaga (ja reisijatega) põhjamineku kui tunnistamiise, et “uppumatu” alus on valesti projekteeritud.

Kommenteerimine on suletud