Uut ja vana

“Kas tervitada ka saab vä?”, küsiti vanasti raadios.

Muusikalised tervitused lähevad Janekile, Erlele ja Mõisakülalistele, kellega koos sai toda lugu (“Meile on see päev nüüd ilmund”, eesti vaimulik rahvalaul) mõne aasta eest kirikulaagris jämmitud.  Aga toredat aastavahetust ja ilusat uut aastat ka kõigile lugejatele!

Haapsalu kiriku aken

P.S. Lugu ise (320 kb/s MP3, 6,7 MB) on salvestusena taas kord CC BY-SA (Autorile viitamine + Jagamine samadel tingimustel) litsentsi all.

2 mõtet “Uut ja vana” kohta

  1. Aitäh, kulla Kakk, (kuigi oma nappide oskuste või ehk viletsa netiühenduse tõttu ei õnnestunud pala kuulata) aga ilmaski ei ole mind meedia vahendusel tervitet. Nüüd tahaks kangesti öelda et tervitan Kakku ja tema “tiiva-aluseid” elik kodakondseid kes kõrvaltoas viibivad, aga kahjuks ei ole see nii. Aga ilusat uut aastat ikka, et tuleks parem ja leebem meile kõigile! Jaksamist!

  2. Regyta: tee “Muusikaliste tervituste” lingil parem hiireklõps ja salvesta “Save As”-iga see fail enda arvutisse. Suured muusikafailid ei taha jah hästi otse mängida.

Kommenteerimine on suletud