iPatsient?

Eesti veebimaastik on viimastel aastatel üksjagu arenenud ning 2012. aasta alguses oli juba lootus, et “ainult Internet Explorer”-sorti veebisõnnik on ehk siinmail juba minevikuvete põhja vajunud. Paraku leidus üks suur tükk seda kohast, kus seda kindlasti esineda ei tohiks: [L] Ida-Tallinna Keskhaigla registreerimissüsteemist.  Häbilugu.

 

5 kommentaari postitusele “iPatsient?”

 1. Robi ütleb:

  See on juba päris pikka aega olnud ainult IE-ga normaalselt kasutatav…

 2. Kakk ütleb:

  Robi: on see kunagi ka muid asju tunnistanud (pole sinna kunagi varem juhtunud, nüüd oleks vaja olnud minna)? Taga hullemaks läheb… Huvitav, kes selle eelajaloolisuse neile ehitas?

 3. garf ütleb:

  “iPatsient 2007” all paremas nurgas (või no sinnapoole) kõlab iseenesest paljulubavalt. 🙂

 4. Kakk ütleb:

  Garf: loodame siis, et tegu on anakronismiga…

 5. Enn ütleb:

  Minul nt-ks on arvutis IE ainult sellepärast, et kooslus ID-kaart + Firefox (misiganes versioon on viimane) + W732bit + Swedbank lihtsalt koos ei tööta. Ja pidevalt ja jätkuvalt. Chrome mulle miskipärast ei meeldi…