iPatsient?

Eesti veebimaastik on viimastel aastatel üksjagu arenenud ning 2012. aasta alguses oli juba lootus, et “ainult Internet Explorer”-sorti veebisõnnik on ehk siinmail juba minevikuvete põhja vajunud. Paraku leidus üks suur tükk seda kohast, kus seda kindlasti esineda ei tohiks: [L] Ida-Tallinna Keskhaigla registreerimissüsteemist.  Häbilugu.

 

5 mõtet “iPatsient?” kohta

  1. See on juba päris pikka aega olnud ainult IE-ga normaalselt kasutatav…

  2. Robi: on see kunagi ka muid asju tunnistanud (pole sinna kunagi varem juhtunud, nüüd oleks vaja olnud minna)? Taga hullemaks läheb… Huvitav, kes selle eelajaloolisuse neile ehitas?

  3. “iPatsient 2007” all paremas nurgas (või no sinnapoole) kõlab iseenesest paljulubavalt. 🙂

  4. Minul nt-ks on arvutis IE ainult sellepärast, et kooslus ID-kaart + Firefox (misiganes versioon on viimane) + W732bit + Swedbank lihtsalt koos ei tööta. Ja pidevalt ja jätkuvalt. Chrome mulle miskipärast ei meeldi…

Kommenteerimine on suletud