Päeva tsitaat

“Oma „kaasaegsuses” olakse nii „arenenud”, et normaalne tundub igav ja hall. Näiteks normaalne, oma sisemisest rikkusest rõõme ammutav perekond. Sellist haiget kõverpeeglimaailma on meile peale surutud vähemalt viimased 20 aastat. Miks? Sest nii rahalises kui ka suhtlemise mõttes kokkuhoidev pere, kes saab hingelise tasakaalu, rõõmu ja rahulduse peresisesest ringist ega vaja raha eest hangitavaid lõbusid, on ajaviite- ja sõltuvusainetööstust omavale pankurile vapustav õudusunenägu. Kui kogu ühiskond koosneks sellistest peredest, jääks tal vähemalt pool tulust saamata.”

Eero Laidre

2 mõtet “Päeva tsitaat” kohta

  1. Viitad ilmselt sama härrasmehe teistele kirjutistele… Reptiloidide kohta ei tea, aga illuminaadid pidavat inimesed olema, järelikult võib neid rannas olla küll. 🙂

    Aga paraku on sel sellil tihti rohkem õigus kui paljudele meeldib mõelda. Natuke emotsionaalne ja alarmitsev, aga väga tihti täppi. Nagu ka seekord – kogu too triangel viimase aja meedias kannab selget pitserit follow the money.

Kommenteerimine on suletud