Näoraamatuhuumorit

Järjekordne ahelkiri Facebookist….

Soovitus! SÕBRAD !! PALUN,ÄRGE NÕUSTUGE SÕBRAKUTSETEGA: RONALD TREIER, MATTHIAS DAMBERGER, MARION SOMMER, FABIAN BARNEDER, FRANK BECKER . NAD ON HÄKKERID JA SUUDAVAD TÄIELIKULT HÄVITADA TEIE KÕVAKETTA. PALUN KOPEERI KINDLASTI SEE OMA UUDISTESSE,ET SEE OLEKS KA NÄHA!!!!

Tsiteerides Notsut Puhhi raamatust: api, api….!

Aga tegelikult on naeruturtsatuste vahele kahju inimestest, kes selliste lolluste liimile lähevad – ja ka veidi pahast urinat selle tropi peale, kes kirja lahti lasi.  Lagosest oled vä?

APDEIT: Näib, et keegi “abivalmis inime” on lihtsalt ameerikakeelse [L] samasuguse lolluse maakeelde ümber pannud.

6 mõtet “Näoraamatuhuumorit” kohta

  1. Frants arvab
    Andekad inimesed ei ole kuhugi kadunud
    Neid sigib ilma TPI majandusteaduskonnata ja seal õpitava ärijuhtimiseta. Mõtlen ilma baka’ta

  2. Üritasin facebookis tuuleveskitega võidelda ja ühele postitajale selgitada, miks selliste teadete edastamine on mõttetu.

    Vastukaja:
    “Kuna mina isiklikult tahan oma kaasinimesi hoida, siis igasugused hoiatavad teated ma ka edastan – kahjuks pole aega tegeleda ka taustkontrolliga. Minu meelest on ennetamisel lihtsam kõigepealt tegutseda ja kui see osutub valeks, siis on ju probleem niikuinii olematu.”

    Niiet paneme põlema, ajame vardasse ja kui pärast tuleb välja, et oli valehäire, siis mis? Kuulutame tagantjärgi märtriks? Nagu keskajal?

    Kirja lahtilaskja tropp ilmselt tahtis natuke nalja teha, aga inimeste ahelreaktsioon sellele on ju masendav :)))

  3. Haldjas: tollele tuttavale võid soovitada kuulata Lõuna-Eesti grupeeringu Winny Puhh laulu, mis algab sõnadega “Naised saunas rääkisid, et suur pidupäev on käes”. Sobib ka JMKE – “Võtke istet, vanamutt…” 😛

    Aga paraku on ennasttäis lammas väga tüütu tegelane. Mõnuga loll ja jääbki selliseks.

Kommenteerimine on suletud