Vahva artikkel

Üle jupi aja tuleb eesti ajakirjandust kiita. [L] Rein Siku Päevalehe-lugu Tinast ja presidendist on hästi tore lugemine.  Umbes samamoodi võiks asjad käia ka meie maal – kui näiteks selguks, et hr Zatlers on hoopis Valga poole peal sündinud. 🙂 Midagi ebaeestlaslikult positiivset kogu ümbritseva jama vahele.

4 kommentaari postitusele “Vahva artikkel”

 1. lontu lõvikutsu ütleb:

  Telepurgis oli hea vaadata kuidas hr Ilves ironiseeris ja peene häälega kedagi järele tegi, viimasel ajal ajakirjanduses ilmunud negatiivsed arvamused ja presidendivastane retoorika on minu arvates küll kohatu olnud. Saab oma tööga hakkama küll ja täitsa hästi.

 2. Kakk ütleb:

  Nojah, eks kritiseerida võib alati, aga ka minu arust on ta päris hästi toime tulnud – eriti arvestades, kes alternatiivid oleksid olnud. Välismaa poole peal on tulemused üsna kiiduväärt, kodumaise otsa peal võiks natuke paremat tahta.

 3. alvar ütleb:

  See postitus ei jäänud ka Päevalehel märkamata. Tänases “Säutsuvad ja blogivad” rubriigis oli ka jora.kakupesa.net esindatud 🙂

  http://www.epl.ee/artikkel/591597

 4. Kakk ütleb:

  Ojee! Emme, ma olen tele^H^H^H^Hajalehes!

  😀