Olimar ruulib!

Tjaa, tervet eesti rahvast naerutav [L] Ragne Rikkonen-Tähnase kokkusobitatud paralleelpilt (ja selle [L] tuletised) on ilmselt juba kõigile tuttav. Nüüd selgub, et [L] ka MÕV on päriselt olemas – kahjuks on Noonius selle müüki pannud…

Olimar oli ikka tegija ja nägi kõvasti asju ette. Krahv on nüüdseks vist Riigikogus, Kraaps kohalikus omavalitsuses ning Pontšik ja Beebilõug ajavad arvatavasti idasuunal äri. Ainult Tundel ja Ulmik on intelligentidena Teise Eestisse kukkunud ja virelevad napi teadlasepalga peal. Nooniuski pidi MÕVi maha müüma, aga loodetavasti võeti hea mehaanikuna Opeli kohalikku esindusse tööle.  Täielik Eesti elu ju.

6 mõtet “Olimar ruulib!” kohta

  1. Mulle väga meeldib, et tänu Facebokile on Ragne Rikkonen-Tähnase nimi autorina pildile külge jäänud. Ses mõttes, et lingiga jagamisel nagu harilikult juhtub, seda meta-infot ei tule.

  2. Pean tunnistama oma võhiklikust. Ei saa teps mitte aru millest jutt käib. Pean järjekordselt käed püsti tõstma. Kuna usun, et minust tahapoole jääb veel küllaltki palju Baka’ sid siis on asi ikka päris hull. Tervel eesti rahval on tervisega probleeme.

  3. Frants: jutt käib Olimar Kallase omaaegsest populaarsest koomiksisarjast. Seal esineb kuri tädi nimega Parem Käsi, kelle väljanägemist presidendiproua (ilmselt tahtmatult) järele aimas (vt viidatud pilti).

  4. Kogu lugu
    Mõikab küll kui puust ja punaselt ette tehakse.
    Pisut nukraks teeb kui kõiki tehakse mängult.
    Kas oleme nii rikkad. Mõtlen eestlased, et Rootsi riiki mängida. Tahtmatult vöi mitte asi läheb täie ette. (Risto Berendson: rahvavaenlane number üks)
    Seltskonnast puudusid veel Härra ja proua Toslem.

Kommenteerimine on suletud