Maakera alustas teistpidi pöörlemist

O sanctus faeces! Just praegu kostab taeva alt õrna ruigamist, tädi Maali õppis C-s programmeerima, Riigikogu muutus ausateks inimesteks ning kogu Põrgu lõdiseb miinuskraadide käes.

Soome võitis Eurovisiooni.

Johhaidii – praegu tahaks kusagil Helsingis olla ja näha, mis seal toimub. Vappu on ilmselt kökimöki selle möllu kõrval.

(Apdeit hommikul – nii ongi. Hea pildi annab [L] Helsingin Sanomat – muuhulgas mainitakse viit paljast meesterahvast, kes Lordi nime kisades ümber maja jooksid)

Aga arvestades Soome võitu ning Leedu “Viiiiii aaaar ze viiinnnneers!”-tiimi kuuendat kohta, tuleks Eestil saata sinna järgmine kord esinema näiteks Bläkk Rokit (või Elmar Tura), Üllar Jörberg ja Arnold Oksmaa. Tegelikult on muidugi mõistlikum vist üldse mitte minna. Selles mõttes on Lordi võit igati teretulnud – nüüd vist ei suuda ükski normaalne inimene seda ettevõtmist enam tõsiselt võtta.

2 kommentaari postitusele “Maakera alustas teistpidi pöörlemist”

 1. aabram ütleb:

  Heh, ma olin sel ajal Soomes. Kõikides akendes põlesid tuled kuni ülekande lõpuni ja Soome TV2 kommentaatorid karjusid end viimaste minutite jooksul täiesti hingetuks. Nad kommenteerisid, et las rootslased võidavad selle tühise hoki, nemad selle eest teevad neile ära Eurovisioonis. Soomlaste ateena tiim lubas järgmisel päeval joonelt minna Lordi tätoveeringut tegema, kuna neil oli eelnevalt selline kihlvedu olnud :). Rahvas möllas tänavail väidetavalt hommikuni ja pühapäeval tuli raadiost vähemalt tunnis korra Lordi võidulaulu.

 2. tibuliine ütleb:

  Lisaks või äkki johtuvalt sellest, et Soome võitis Eurovisiooni võib tõdeda et:

  Marsil on elu!

  Ja tõesti, põrgu on jäätunud:
  http://users.tkk.fi/~mniemi/hell/