budokan.ee

Viimaks jõudis üsna lõpule üsna pikk maadejagamine Elioni ja EENetiga ning uue klubi domeen sai ära registreeritud. Uuest aastast tekkis endiste Hikari, Mitsubachi ja Wado asemele üks suur võitluskunstiklubi, kel loodetavasti rohkem võimalusi masu tingimustes toime tulla.  Veeb istub Kakupesas ja on saadaval [L] siin. Täiendamist on muidugi veel kõvasti.

2 kommentaari postitusele “budokan.ee”

  1. Oudekki ütleb:

    Ilus leht 🙂 Aga huvi pärast: miks jagelemine?

  2. Kakk ütleb:

    Jagelemine tekkis sellest, et EENet kui domeeni haldaja ja Elion kui teenusepakkuja ei suutnud pikalt selgusele jõuda, et mis ja kuidas (eriti kui esineb sihukesi segaseid kliente, kes kodus omaenda serverit peavad ja ühtki valmis veebimajutusteenust ei kasuta). Budokan on juriidiliselt Neemre-sensei klubi õigusjärglane ning tal oli domeen olemas, see tuli maha võtta. Ja siis suutis Elion asja alguses veel omaenda võrgumajutusse lükata, ehkki omast arust ma ütlesin selgelt, et tahan ise majutada. Tuli ümber seadistada.

    Aga noh, lõpp hea, kõik hea. 🙂 Ja tegelikult tuli päris vägev klubi välja, kui alade valikut vaadata.