Lahe küsimustik

Siiit võid testida, milline actioni-kangelane oled. 😀

Päris lõbus. Kakk on igatahes vähemalt õiget eriala tabanud – tulemus oli Neo, The Chosen One (ehkki ka William Wallace jäi suht lähedale. Pole paha, Mel on kah lahe mees. 🙂 ).

7 kommentaari postitusele “Lahe küsimustik”

 1. lenc ütleb:

  Kakk, sa siin viskad igasugu küsimustikke ja häid linke, aga kuhu sumo-apteit on jäänud?

 2. Kakk ütleb:

  Pole veel jõudnud. 🙂

 3. Johnny Yen ütleb:

  Ma olin ikkagi Bond…..James Bond.

 4. Pia ütleb:

  Ma olen ka Neo-tüüpi kangelane. Haha.
  Spiderman ja Indiana Jones olid kohe teistel kohtadel.
  Peab nüüd mõtlema, kas hakata kandma pikki musti mantleid või punast liibuvat kombinesooni ja näomaski. Heh, ma valiksin siiski esimese. Kuigi kõige tõenäolisemalt läheks Indiana stiil veel kõige paremini kasutusse (piits välja arvatud).

 5. ititibi ütleb:

  Ma polnudki Jack Sparrow?!?!? Eh eh hee…

  Hoopis James Bond!!! :D:D…

  (Ilmselt seetõttu, et ma endale NIIVÄGA meeldin…
  Ja NII sarmikas olen!!!!! Oi-oi kui sarmikas!!! Ih ih hii… 🙂

  Järgmised olid William Wallace (kes see veel on???), Lara Croft ja Maximus 🙂

  Jah, võib rahule jääda küll…

  Ehkki ma TÕEPOOLEST arvan, et elu võiks koosneda palmi all lesimisest, päevitamisest, ilusast ilmast (366 päeva aastas) ja lihtsalt lõbutsemisest 😀
  (Ehkki rummi ma ei joo!)

 6. Kakk ütleb:

  Hehee… Ititibi on jätnud ühe hea filmi vaatamata, kui Wallace võõras on. Tegu on šoti rahvuskangelasega, kes inglaste vastu võitles, tema elust rääkiv film on muidugi “Braveheart” Mel Gibsoniga peaosas. Soovitan millalgi ära vaadata.

 7. ititibi ütleb:

  😀
  Mnjaaaaa, sest ajalugu pole just mu tugevaim külg…

  (Eesti lähiajalugu tean suht hästi, aga kaugema ajaga on selline naljakas lugu, et isegi mu itaallasest sõber teab seda paremini kui mina…

  Välismaisest ajaloost on meeles Prantsuse revolutsioon, Jeanne d’Arc, gladiaatorid, Trooja sõda, keiser Augustus, Pontius Pilaatus, Jeesus Kristus ja see, et see ikka üks väga pime ja verine aeg oli 🙂 Pidevalt käis üks madin ja tapmine!!!!! :))) (Naerukoht)

  Ning tehnika areng oli ka suhteliselt mahajäänud. 🙂 Isegi läpakaid polnud olemas!!! Hahahaa…

  Nimelt olen ülimalt õnnelik meie helge oleviku üle (ja üritan rõõmsalt ära unustada, mis minevikus oli, ehkki ka seal oli ilusaid hetki. Näiteks kui elektripirn ja piksevarras leiutati! Kas polnud tore??? :))

  Aga filmi vaatan muidugi ära! Eriti kui Mel Gibson mängib 😛