Biolagunev rohepööre

Osana suuremast pildist otsustas ka korteriühistu, et toidujäätmed tuleb nüüdsest panna prügikasti ainult biolagunevas kotis. Kakk kui seaduskuulekas ühistuliige ostis kohe rulli vastavaid kotte ja korjas toidusodi sinna.

Mis selgus – biolagunev kott oli niivõrd biolagunev, et biolagunes ära juba toas prügikastis. Välja tõstma hakates kadus kotil koheselt põhi alt ja kogu sodi oli kastis. Õnneks oli prügikast all, aga sodi tuli koos kastiga välja viia.

Pisike asi, aga väga ilmekas.

2 mõtet “Biolagunev rohepööre” kohta

  1. Abiks ehk: ma kasutan tugevamat plastkotti bio jaoks, aga pudistan sealt kõik välja sinna biokasti, uhan üle ja kasutan taas.
    Samad kogemused biolaguneva kotiga.

    1. Aitüma – mul käis sama mõte peast läbi. Aga kuna need kotid said soetatud, siis ilmselt viin vana kooli moodi koos prügiämbriga välja ja kupatan kasti. Peaks suht sama välja tegema.

      Kuid jah, hea näide järjekordsest suure hurraaga ja käpardlikul viisil asjaajamisest. Ma pole üldse kindel, et siit ei tule summaarset efekti umbes nagu kunagises anekdoodis kolhoosisööklast (“sõrmede ja munadega soola mitte võtta!”)…

Kommenteerimine on suletud