WordPressi uuendamine lihtsustus

WordPress on väga hea ja mõnus asi. Üks hea omadus, millel on aga ka ebameeldivam külg, on sage uuenemine. Seni tuli ka pisemaid uuendusi käsitsi teha – nüüd aga on hakkajad inimesed teinud valmis [L] plugina, mis selle natuke tülika protsessi kenasti samm-sammult ära teeb. Positiivne on ka see, et enne toimetama hakkamist tehakse nii ajaveebist endast kui andmebaasist kenasti varukoopia. Igatahes uuenes Jora WordPress 2.5-lt 2.5.1 peale täiesti veatult.

2 kommentaari postitusele “WordPressi uuendamine lihtsustus”

  1. garf ütleb:

    Ma kasutasin seda pluginat juba mõnda aega. Täitsa mugav asi ja sai isegi 2.3->2.5.1 uuendusega täitsa edukalt hakkama.

  2. Kakk ütleb:

    Nojah, mina leidsin alles täna. Pikemad juhtmed… 🙂

    Aga 2.3 => 2.5 puhul on eesti tõlkepakk erinev – see tuleb siis vist uuesti peale lasta.