Hea eesti asi

Va juutuubis sattus kätte [L] Terminaatori laiv-esinemine GoLive’il. Ilmselt Eesti parimaid laiv-rokkvideosid (subjektiivne muidugi): Elmarile tüüpiliselt nakkava meloodiaga ja Jaagupile omaselt hea tekstiga lugu ning väga korralik lavaesitus. Elmari pikk kitra-intro on ka vinge. Termikas on ilmselt nende üsnagi väheste Eesti esinejate seas, kes suudab ka elusast peast end välja mängida ega vaja helitehnika imenippe lahjade võimete varjamiseks.

4 mõtet “Hea eesti asi” kohta

  1. Võimalik, et olekski, kui ainult kõik lood ei oleks nii hirmus ühenäolised ja nende sõnad nii teismelised 😛

    Aga võibolla ma pole päris sihtgrupp ka.

  2. Natuke nõus, natuke mitte. Eks ühenäolisus on vaataja silmades-kõrvades kinni – eks mõnegi valge jaoks on kõik mustad ja kollased ühte nägu. Kaku jaoks on enamik hip-hoppi ja trash-metalit väga ühenäoline müra. 🙂

    Sõnad – teismelised ehk tõesti, aga samas IMHO märksa nutikamad kui kohalik harju keskmine. BTW, passi järgi ei saa Kakku küll kuidagi teismeliseks pidada.

    Muide kui loen näiteks Ekspressi muusikaarvustusi, siis häirib suure osa kriitikute arvamus “hea = alternatiivne”. Hea meinstriimi tegemine on oskus omaette, head kolmeduurikat on ehk raskemgi luua kui “intellektuaalrokki”? IMHO on see Termika lugu ehk küll pretensioonitu, ent kahtlemata hästi tehtud meinstriim.

    Ning tee või tina, aga Kakk peab endiselt kõige musikaalsemaks rahvaks iirlasi – neidsamu kolmeduuriliste ballaadide ja jig’ide kanneldajaid.

    Aga taas kord – igaühele oma.

  3. Ära mõista mind valesti, mul pole midagi kolmeduurilugude vastu – üks parimaid rokilugusid on üldse sisuliselt kaheduuriline, eksole 🙂

    Probleem on pigem selles, et kui aastaid täiesti ühesugust muusikat teha, läheb see lõpuks kuldsekstrioks ära. Mitte, et ma Smeljanski-Vlassov-keegikolmaskesvahetubpidevalt samuti hukka tahaks mõista, lihtsalt tüütuks muutub.

Kommenteerimine on suletud