5 mõtet “Pagana lind” kohta

  1. See võib kõlada shokeerivalt, aga… kured ei too tegelikult lapsi. Tegelikult on asi nii, et kui emme ja issi üksteist armastavad, siis issi paneb noku emme tutti ja sina siis hakkad kasvama emme kõhus. 9 kuu pärast tuled välja. Nõnda tehaksegi lapsi.

    Aga noh, kristlik inimene, kristlik kasvatus… ei pruugi selliseid bioloogilisi detaile teada… Igatahes kurg jäta nendest mängudest välja. Kui vahele jääd võid vangi minna.

  2. Elver saab I järgu Karuordeni hämmastava hulga möödapandud järelduste eest. 😛 Ehk nagu ühes Seagali filmis oli öeldud: Assumption is the mother of all f..up. Ainult et iti-inimeselt oleks natuke enam huumorisoont oodanud.

  3. Ei ole vaja häbeneda oma teadmatust. Ja kondoom ei käi mitte korstna otsa vaid noku otsa!

  4. Eee… Elveril on täna vist juhe koos? Midagi pahasti läinud? Sellise flamebaiti jaoks peaks nagu mingi põhjus olema. 🙂

Kommenteerimine on suletud