Hea eeskuju

Ajal, mil meil ikka mõned räägivad haridussüsteemis Microsofti eelistamisest ja [L] mõned üritavad kooliõpetajatele nn intellektuaalomandit pähe tampida, võtavad Euroopa ühe rikkaima riigi tegelased kätte ja [L] viivad enda haridussüsteemi 9000 (üheksa tuhat) PC-d lõplikult Linuxi peale (varem olid need masinad dual-boodis). Teisalt muidugi pole šveitslased mitte üksnes jõukad, aga on läbi aegade suutnud ka oma peaga mõelda ja enda sõltumatust kaitsta.

2 mõtet “Hea eeskuju” kohta

  1. ma hoopis imestan kuidas meie avalik sektor pole veel vistale üle läinud – 4 gibi mälu hind peaks hulgiostes seda vist juba lubama?

  2. No meie avalik sektor on siiski kirju kamp. 4GB mäluga masinaid pole teps mitte igal pool. Vistale üleminek on aga ju kogu maailmas suhteliselt kesine, isegi paadunud vinnivennad hoiavad XP-st kinni ja ootavad 7-t. MS suutis selle süsteemiga Win ME “saavutust” üsna hästi korrata.

Kommenteerimine on suletud