Jätku Leppardit

Täna tähistati töö juures IT kolledži 21. aastapäeva.  Ühtlasi läksid täna sisse ka lõputööde lõplikud versioonid.

Sellega seoses jätkub teekond tulevase hüpoteetilise pedagoogikakraadi poole ehk õppetöö ristamine Def Leppardiga.  Ülikooli ingliskeelne hindeskaala on na igavavõitu – satisfactory, good…   Boooriiinggg!

Niisiis pakume välja hoopis rokkivama variandi:

0 – Armageddon It
1 – Wasted
2 – It Don’t Matter
3 – Man Enough
4 – Energized
5 – Invincible

Haruldase 5+ vastena tuleb juurde veel All Time High. Ja kui eelmisel korral olid allikaks leppardite albumite pealkirjad, siis need on muidugi laulud.

7 mõtet “Jätku Leppardit” kohta

 1. Nojah, siin on jälle kord vint üle keeratud…

  Ma ei ole üldse kindel, et konkreetne kodanik seal “algusest peale” on figureerinud (linux.ee on üsna vana, vanem kui ma ise Linuxi peal). Ja tõenäoliselt on ka tänases MS-is (kõge tema jamade juures) Linuxi spetsialiste. Ja Eesti Linuxi-teemalised veebid on paraku pea kõik juba mõnda aega varjusurmas, seega tuleks pingviinidel selles küsimuses eelkõige peeglisse vaadata.

 2. Proovisin huvi pärast üle mõne aja enda läpakaga uuesti (s.t. selle konkreetse masinaga ei ole varem proovinud). Peaaegu juba õnnestus – install on selle õpetuse järgi igale vähegi arvutiga haldamisega hakkamasaavale inimesele kopipeisti tasemel tehtav; graafika, heli, traadiga võrk, ID-kaart jm jäi ilusti tööle. Wi-Fi aga kadus (Vostrol on Inteli iwlwifi).

  Stallmani seltskonnal on tegelikult jutus sügav point sees. Aga niimoodi lihtsalt lambist karjuda “Kasutage paremat!” ei saa. Mõni hea tahtega, aga natuke vähema Linuxi-kogemusega inimene oleks lihtsalt külma kätte jäänud, kuna poleks osanud protsessi tagasi pöörata. “Ise oled süüdi, et loll oled!” ei ole argument.

  Seega soovitaks seltskonnale a) lisada natuke hoiatusi-õpetusi olukorraks, kui kõik päris nii ei lähe, nagu soovitud, b) õppida natuke lugupidavamat suhtumist teistsuguste arusaamadega inimeste suhtes (see häirib veebilehel ikka tõsiselt).

 3. Sulle oleks parim siis see:
  https://www.kernel.org – toetab ka sinu non-free wifit!

  100% toetava tarkvaraga wifi võrgukaart töötab ka linux-libre kerneliga. Ülejäänud on nuhkvara! Ühesõnaga non-free wifi draiverit linux-libre kernel ei lae.

  Kuid sul on õigus. Eestis enamus arvuteid on kas mingi non-free sinihamba või wifiga kindlasti.
  Tuletan meelde, et linux on kernel, mitte DISTRIBUTSIOON! Et süna linuxi all mõeldakse linuxi tuuma!!!

Kommenteerimine on suletud