6 mõtet “Tohoo tonti” kohta

 1. Kahjuks jäid Helmed nägemata, Nginx andis Bad Gateway.

  Aga üllataval kombel on isand Raudsaar seekord märki tabanud. Suhtekorraldus (selle praktilises vormis) on juba by definition ebaeetiline ala, kus peab leivaisa maine parandamise nimel olema valmis valetama, sahkerdama ja manipuleerima. Jah, ideaalis võiks rääkida lepitusfunktsioonist ka – aga paraku on inimesed nõrgad. Ja näiteks ERR koosneb 99% ulatuses just suhtekorraldajatest.

  Seega võiks TÜ ajakirjanduse seltskond võtta endale maskotiks “Viimse reliikvia” vend Johannese (Rolan Bõkovi surematus visuaalis) ja lipukirjaks tema “Jumal olgu kiidetud, kes laskis tõde jälle sedapidi paista!”.

 2. Suhtekorraldust võiks õpetada ainult õpilase oma raha eest.
  Olen ka märganud, et suhtekorraldus organisatsioonides, firmades .jne on kuidagimoodi, miski, mida kuulata ja vaadata ei taha.

  https://www.upload.ee/files/12843093/helmed.tar.gz.html
  script on ühtlasi lähtekood ja lihtsalt aiinuke muudatus on 64bit binaar. mida näppima ei pea..
  Uploadis ilmselt lühikest aega..

Kommenteerimine on suletud