2 mõtet “Parempoolsus, mu …” kohta

  1. Ei eelista ühtegi erakonda ega kirikuid. Ei ole ühegi ühenduse liige. Valimine on ainuke vabatahtlik riiklik kohustus.

    Vahepeal ei valinud, kuid EKRE vastu hääletan küll. Sotsid, isamaa ja reformid võiksid üheneda üheks erakonnaks. Sest maailmavaade on neil kõigil üks.

    Kuna ma kedagi ei eelista, siis valin kellegi lihtsalt vanast harjumusest. Nagu miskist hullemast parima võimaluse. EKRE on lihtsalt klounide partei. Afferistid, kriminaalsed gängid. Midagi sellist ma küll ei taha. Kesk on muidu OK. Kuid koos EKRE-ga muutub JUBA klouniks.

  2. Sellega olen nõus, et nood kolm erakonda on suht sama rida – seda võis näha viimati, kui nad valitsust tegid. Ainus suurem asi, milles ma nendega nõus olen, oleks vist maksupoliitika. Ehkki ühetaolise tulumaksu korral tuleks toetada nõrgemaid muul moel – ja ma ei mõtle siin viimati uudistest läbi käinud MTÜ-sid, vaid reaalseid abivajajaid. Ja seda sellelt seltskonnalt loota on täiesti asjatu.

    EKRE programmiliste seisukohtadega olen paljuski nõus, selle elluviimise osas on vaidlemise koht (kahjuks aferismi osas tuleb osaliselt nõustuda, ehkki seal on ka asjalikke inimesi).

Kommenteerimine on suletud