Järjekordne

ERR keskpäevased raadiouudised. Teise uudisena peale Prantsuse valitsuse tagasiastumist lugu sellest, kuidas rahandusminister pöördus rahapesu uurimiseks USA firma poole. Algus kenasti rahvusringhäälingule sobilik (fakti nentimine), siis aga pikk hinnanguid täis intervjuu opositsionäärist eksminister Jürgen Ligiga ning otse loomulikult ilma mingi kommentaarita valitsuse poolelt.

Ootame siis huviga, millal intervjueeritakse hunte lambakasvatuse, neonatse geiparaadi või sataniste ülestõusmispühade teemadel.

2 mõtet “Järjekordne” kohta

  1. Elu tundub nagu vanas testamendis ja ainuke lootuskiir on uus testament, mille kulminaal oli jeesuse ristilöömises – ülestõusus ja mõningatte evangeeliumite lootuse andmisega inimesele.
    Praegu on samamoodi – inimese ainus lootus on religiooni lähedane, kuid siiski isiklikuma usu sees olemises püha kolmainsusega.

  2. Huvitav mõte. Tegelikult võib täitsa nõus olla, eks see vana asi kehtib endiselt. 🙂

    Omaette asi on aga veel see, et mitmed seni poliitilised liikumised kisuvad üha enam religioosseks kätte. Eile sain Elsevieri kirjastusest (kus ma ühe ajakirja toimetuses natuke tegelen) kirja, mis oma lollis loosunglikkuses oli täiesti võrreldav 20-ndate N. Liidu seisuga (“Andkem veel rohkem enda panust X ja Y edendamisel vastavalt partei juhtnööridele!”). Alla oli kirjutanud üks kirjastuse tippjuhte… Kui nad seda peaks tõsiselt võtma hakkama, siis ma seal muidugi jätkata ei saa.

Kommenteerimine on suletud