Hea võrdlus

Üks kodanik ERR-ist intervjueeris kaht (üsna vastandlike vaadetega) europarlamendi tegelast: Jaak Madisoni ja Sven Mikserit.  Ei saagi aru, miks kriitikutele nii selge võrdlusmaterjal kätte anti – see on üks paremaid näiteid sellest, miks ERR-i usaldada ei saa. Lasknud siis vähemalt intervjuud erinevatel inimestel teha (ehkki tänase ERR-i puhul ei ole tegelikult vahet, kuna sinna on juba pikka aega valitud inimesi eeskätt ilmavaate järgi).

2 mõtet “Hea võrdlus” kohta

  1. Pärnu TRE raadio laseb igal pühapäeval Mart ja Martin Helme juttu eetrisse. Sellist propagandat tuleb seal nii et jube.

    Samas sellel pühapäeval ja lõpuminutitel, esimest korda elus kuulsin, et poliitik soovib jaanipäeval olla kaine, hoida ennast ja teisi ning pidada üksteisest lugu ja hoida turvalist kaugust (masside suhtes vist).

Kommenteerimine on suletud