Netiteater ja tige Chuck

Netifenomen nimega [L] Fake Steve Jobs ehk Apple’i juhtfiguuri kiiksuga teisik on osanud keeta enda ümber kokku sihukese supi, et on tõsiselt raske aru saada, mis on päriselt ja mis ei ole…

Samas on teisel netikuulsusel [L] Chuck “Roundhouse Kick” Norrisel lõpuks enda isikuga lollitamine [L] üle visanud. Loodetavasti jäetakse pead ja esemed ikka terveks. 😛

APDEIT: Tegelikult võib muidugi Chuckist aru saada – netis toimuv jauramine veel, aga nüüd üritatakse sisuliselt selle arvel raha teha. Ja ilmselt tegijad pole üldse need, kes selle “faktikogumise” omal ajal algatasid. Esialgu tundub, et algsele faktisaidile pole kohtuasja kaela kupatatud ja Chuck lõriseb vaid tema nimega rahategijate peale.

3 mõtet “Netiteater ja tige Chuck” kohta

  1. Lugesin ka eile uudist ja mõtlesin, et Norris hakkab vanaks jääma. Ei aita selline kohtuasi ju kedagi.

    … Norris claims the suit he is protective of what his name is associated with …

    See on ju rumal. Sa ei saa kaitsta või keelata seda, millega inimesed sinu nime seostavad. Nüüd on lihtsalt üks põhjus irooniaks juures.

  2. Tjah, ega ta heas seisus just pole. Lose-lose -situatsioon tundub olevat. Üks põhjendus selliseks käiguks võib olla ka Norrise avalik osalemine ühe USA presidendikandidaadi kampaanias. Et any publicity is good publicity?

Kommenteerimine on suletud