4 mõtet “Emmessenn” kohta

  1. uhh!
    kui kümneaastaste puhul võib veel mõista sellist jampsi, siis neist täiskasvanutest, kes selliseid emotikone lisavad ja kasutavad, ma küll aru ei saa..

  2. Kui aus olla, siis tegu oligi ühe vana sõbra tütrega – nii et konkreetsel juhul oli tõepoolest kirjutaja üsna noor. Kahjuks aga on nähtud ka natuke suuremaid inimesi, kelle suhtluspraktika on küllaltki sarnane. Seetõttu selle siia rahvale mõtteaineks paningi.

  3. Irwww, ma loen ja loen….ja aru ei saa pealkirjast, et mis emme seen :P, et kellegil selline haigus v? 😀

    Siis lõpuks sain puuga ja lõi pildi selgeks MSN 😀

  4. Mu õel on samuti need seal(vanust ligi 30)….kuid tema probleemiks ei ole mitte suur armastus loetamatu teksti vastu vaid 10 aastane poeg kes neid väga cooliks peab ning õde ise ei oska neist kuidagi lahti saada. Et sellisel viisil saab ka ausast inimesest msn-i täi.

Kommenteerimine on suletud