Heikile mõeldes

… tead, et taevariigis kasutatakse ka Microsofti?
..???
Noh, et sinna jõudnud Windowsi tüüpidel ei tuleks frustratsiooni. Aga tead, et Põrgus kasutatakse kah?
Soh?
Vahe on selles, et taevased Windowsid on kõik töökindlad ja pahavara pole. Põrgus on nagu maa peal, ainult et veel hullemini essu täis.
Jahaa. 😛

See võinuks olla osa tüüpilisest nokkimisest, mis mul omal ajal enda magistrandi Heiki Tähisega ikka ja jälle käis. Heiki oli mikrosoftik. Pühendunud ja põhimõtteline – aga ta oli häkker klassikalises mõttes. Ja tegelikult tundis Linuxit paremini kui mõni kõva lärmi tegev aktivist. Rääkimata sellest, et Microsofti maailmas oli ta ikka väga tegija.

Heiki oli IT Kolledži hiilgeaegade Microsofti õppejõud, keda ka “pingviinid” austasid ja kes oli pidevalt tudengite hinnangutes tipus.  Neid inimesi, kelle äraminekuga tekkis selge tühimik, oli kolledžis teisigi, aga Heiki oli kindlasti üks neist.

Täna hommikul tuli paraku käia Pärnamäel.  Aga Heiki pärast loodan, et taevastes arvutiklassides ongi kusagil ka Windows. Ilma pahavarata.

3 mõtet “Heikile mõeldes” kohta

  1. Liiga noorelt suri.

    Kuid ma olen kuulnud, et Peetrus on lausa Windowsi tagaukse juures, seepärast viirusi ei olegi. 😉

    Kui Stallman panna maa peal windowsi tagaukse juurde, siis windows10 peal ei oleks samuti tagaust. Aga sel juhul peab kindlasti Microsoft GPL-i litsentsi peale üle minema, muidu ei oleks valvamisega nõuski..

  2. Aitas tööl alati, vahel tegi ranget sysadminni nägu naljaga pooleks, et progejad liiga laisaks ei läheks. Mulle tundus, et tema töö on ühtlasi ka üks tema hobidest, selles mõttes oli õnnelik inimene.

  3. Bill: eks see oligi omaaegse IT Kolledži üks saladusi, et sedalaadi inimesi oli seal ikka päris palju. Margus Ernits, Antti Andreimann, Indrek Rokk, Truls Ringkjob… Ja Heiki sobis sinna ritta väga ilusti.

Kommenteerimine on suletud