3 mõtet “Lõpetaks ära?” kohta

  1. Lennarti osas täitsa nõus. Oli tal minevikus mis iganes, selles ajas ja ruumis oli ta praktiliselt ainus mõeldav lahendus. Tollal oli vaja inimest, kes oleks võimalikult kaugei idaeurooplase stereotüübist Läänes.

    Aga see teine pool (saan muidugi alatoonist aru). Pigem mitte, isegi kui ma erakonna programmilisi seisukohti päris suures osas jagan. Presidendi puhul oleks see enam-vähem pendli teise serva löömine (lõhestusfaktor oleks sama kui praeguse puhul).

  2. Kui peaminister on ainuvõim, siis tuleks näiteks kaitsevägede juhatajale anda õigus peaminister “isoleerida” kui näiteks viimane tahab venelaste armee eestisse sisse lasta.
    Peastaap võiks ka saada veksli, et kui peaminister allkirjastab vene-eesti sõpruslepingut, koos vägede sisse lubamisega, siis saaks kaitsestaap selle allkirjastuse tühistada.

Kommenteerimine on suletud