Päeva mõte

“Olla inimesena mina ise, või olla süsteemi poolt ajupestud inimesesarnane olend, biorobot, see on küsimus tänapäeval. Näide sellest, et inimesed võtavad ilma igasuguse kriitilise meeleta kõik vastu, on katkiste teksade kandmine, et ”moodne” olla. Uhke auklike teksade kandja ei mõista, et teda mõnitatakse. Eliit põlgab oma toitjaid. Signaaliks inimestele on see, et orjad ei vääri midagi paremat kui katkised riided. Inimestel on oma peaga mõtlemise ja asjadesse süüvimisega raskusi, sellepärast minnakse kaasa hullumeelsustega, mis aastaid tagasi oleks olnud mõeldamatu.”

– Eero Nõmm, “Olla või mitte olla“, Eesti.ca 20.11.19

2 mõtet “Päeva mõte” kohta

  1. Mõtle kui see rott oli venemaalt tulnud, näiteks Putini rotipuurist.
    Mingi rotikindlus võiks kaablites olla – eriti kui EESTILOTO puhul.
    Inimene sureb ära ku lotot ei saa mängida. Jääb riigil tulu saamata!!!

Kommenteerimine on suletud