Ohoh

Eelmine kord imestasin, et selle härrasmehe eelmine kirjutis ERRis ära avaldati. Tuleb veel kord imestada.

Põhjalik ja hea materjal ning kõvasti viiteid asjadele, mida tänastel Eesti ajakirjanikel oleks kohutavalt kasulik lugeda, aga mida nad paraku mitte kunagi ei loe.  Kuni sellised asjad Eesti meedias ilmuda saavad, ei ole kõik veel kadunud. Eraldi tuleks tunnustada muhedaid ütlemisi (“Suur Prantsuse Hullus” on üsna ilus iseloomustus tolle pöörase sündmuse kohta, “Urr teab mida” on ka hea).  Kui midagi üldse ekstra välja tuua, siis on see vajadus hakata ühte ja mõistuspärast keelt tarvitama – kuni osad inimesed uuskeelt pruugivad, ei tule lõhede lappimisest ühiskonnas midagi välja.

6 mõtet “Ohoh” kohta

  1. Ma küll seost hästi ei taba (kui mitte seda mõne arhetüüpse SJW-na näha), aga iseenesest lahe video. 🙂

  2. Loodan väga, et ITSPEA’20 programmis on asi kohustusliku ja kontrollitava lugemisvara hulgas.

  3. Aivar: Ma kardan, et selle sunduslikuks muutmise peale ei jõua mõningate tegelaste jõuramist ära kuulata – ja mine tea, tänapäeval võib mõni kaebama joosta… Aga soovituslikuks võiks panna küll.

Kommenteerimine on suletud