Mõned ei muutu

Taas jupp “vana head” Microsofti…  See firma on ikka juurteni mäda. Nüüd võetakse siis lambist tunnustatud tootenimi ja lükatakse enda tarkvarajupi nimesse. Suht sarnane asi tehti omal ajal “Windows”-sõnaga.

Aga lõbusama poole pealt sai Kakk sellest artiklist (õigemini kommentaariumist) teada, et neil on päriselt olemas utiliit nimega Critical Update Notification Tool.  Tuleks vist öelda “täitsa p….s”.  😛

3 mõtet “Mõned ei muutu” kohta

  1. Tehingust olen täiesti teadlik. Aga point on endine – osteti ära üks suur Git’i kasutav portaal, mitte toda tarkvara ennast (Gitlab jmt on esialgu täitsa olemas).

    Direktiivist olen ka teadlik. Mõtlesin isegi soovituse kohaselt Eesti n.ö. esindajatele kirjutada, aga sel pole vist erilist mõtet – seal istujad on paraku esiteks selles vallas võhikud ja teiseks liiga sõnakuulelikud, et vastu hakata.

  2. Firmad ja organisatsioonid peavad leidma meetmeid, kuidas kontrollida klientide faile!? Ja neid alati riigisektorile kinnitama…
    Tõmmaku juhe seinast välja!
    Mul ei ole neid vaja, vot!
    Mul on tarkvara ja vörk, kus kontrollin mina oma faile! Ma ei osta relvi ega tarbi keelatuid aineid, miks minu järele peab millisekundites nuhkima?
    Mind see direktiiv ei häiri ja ka microsoft, nsa. Köigepealt nad peavad mulle süüdistuse lihtsamini välja mötlema, et mind võimetuks ja tasaseks saaks teha…
    Aga mul ei ole midagi varjata! On küll. Mul on 100% vaba tarkvara ja see ei olegi open source!? Appi, öudus! Hävitada..ahju!!

Kommenteerimine on suletud