Superstaar 2018

Algusest seda saadet vaatama hakates torkas positiivselt silma kogu seltskonna suhtumine – kui varem on üritatud osalejaid ikka üksteise vastu välja mängida, siis seekordne esikümme (ja isegi sealt edasi) otsustas jääda sõpruskonnaks. Ülimalt terve ja tervitatav suhtumine, mis kestis praktiliselt lõpuni välja. Tõsi, Kakk oli (taas kord) Mihkel Rauaga ühes paadis ja fännas Anette Rennitit. Tolle ülekohtuselt varajase väljapudenemise järel jäi ülejäänud sari peaaegu finaalini vaatamata.

Finaali jõudsid kaks väga erinevat tegelast. Prl Benton (OK, ametlikult Benita) on suurepärane laulja ja enne finaali oli arvata, et pilt on selge. Uudo Sepp oli kahtlemata sümpaatne, aga näis enne ikkagi amatöörina. Ja siis…

Finaali esimene lugu, varasema parima loo kordus. Mõlemad teevad hea valiku, aga Sissi on vaieldavalt natuke ees.

Teine lugu, mis pidi olema üks lugu kahes esituses, sai lõpuks äärmiselt sümpaatse dueti vormi. Viik.

Kolmas lugu. Ma ei tea, kes selle Tom Petty superhiti keelpillikvartetile arranžeeris, aga see oli täistabamus. “Saaremaa põllumees” tegi superesituse ja asi oli otsustatud. Uudo Sepp suutis olla hübriid Ott Leplandist ja Jüri Pootsmannist (saates kommenteeriti sarnasust ka Ed Sheeraniga – jah, kuid veel enam meenus Hootie & The Blowfish ehk just Darius Rucker). Nii et kummalisel kombel läks võit väga õigesse kohta.

Ja ikkagi – ka finaalis mõjus hästi positiivselt see sõpruskonna tunne. Nii et ei pea alati ära panema. 🙂

2 mõtet “Superstaar 2018” kohta

  1. mulle ka see meeldis, et neiu Sissy Nylia oli ka päris lõpus siiralt rõõmus (vähemalt väliselt) Uudot õnnitledes. Uudo pole päris minu maitse – aga näib et tal on fänniseltskond suur.
    Usun ka, et Sissyl on oma koht eesti muusikataevas olemas. Arvestades tema noorust on tal ikka ürgvõimas hääl ja hea tunnetus. Nii et tegelikult jään tema tulevasi tegemisi isegi rohkem ootama. Kui mõelda sellele, et ka varasematest aastatest on tulnud 4. kohalt Taukar ja 2. kohalt Elina Born, siis võitjakohustustest vabana on tal võib-olla isegi vabamad käed teha, mida tahab.

  2. Täitsa nõus.

    Lisaks mainitutele on sealt Eesti popmuusikasse “altpoolt” (mitte päris võitjana) tulnud veel päris mitmed – Getter Jaani ja Luisa Värk-Rõivas näiteks.

    Ja Taukar on ehk lihtsalt hea laulja ja muusik, kuid minu arust saatejuhina üsna tipptasemel. Eestis suudavad vähesed seda niivõrd loomulikult teha.

Kommenteerimine on suletud