Raske juhus

Äripäevas ilmub aeg-ajalt häid lugusid ja asjalikke majandusnõuandeid, aga selle juhtkirju kirjutavad ebameeldivalt sageli küll täiesti põrunud tegelased. Pole ime, et nad ei julge oma nime sinna alla panna.

Kui majandusleht laseb sellist sõssindust oma veergudele (valige majandusvõhikud, peaasi on “õige” ideoloogia!), ei saa ka tema majanduspädevust enam tõsiselt võtta. Kahju, tegelikult oleks majandusajakirjandust Eestisse hädasti vaja – needsamad sõssid on rahva elementaarse finantskirjaoskuse suurel määral torust alla lasknud.

2 mõtet “Raske juhus” kohta

  1. Miks peaks üks tõsine majandusteadlane üldse Äripäevas kirjutama? Teistel puudub enesekriitika või ongi tegemist võhikutega. Nokk kinni – saba lahti ja vastupidi.

    Kurb jah, aga vaata kuhu tahes – ebakompetentsus ruulib.

  2. Teiste jaoks ei ole tegelikult enesekriitikat, ma loodan, et see muutub varsti, kui mitte, siis kõigil on pikk nina.

Kommenteerimine on suletud