Saame eurooplasteks

Juba aastaid tagasi Lääne-Euroopas konverentsidel käies sai sealses linnapildis pandud imeks kohalike ülekasvanud lapsukeste tegevust, kes värvišablooni abil avalikesse kohtadesse seintele lollakaid loosungeid tekitasid.  Mõtlesin veel, et inimestel on ilmselt hea elujärg, aga mõtestatust elus eriti pole ja seetõttu peab endale ise probleeme välja mõtlema (ehk kõige äärmuslikum näide sedalaadi heast elust lolliksminekust oli omaaegne RAF ehk Rote Armee Fraktion  Lääne-Saksamaal).

Nüüd on siis meil ka üha enam näha neidsamu lollakaid šablooniloosungeid – isegi Nõmme vahel, kus grafitit muidu suhteliselt vähem on.  Võtame siis positiivselt, Euroopa on viimaks siia jõudnud. 🙂  Tahaks ainult loota, et värvipihusti asemele millalgi H&K MP5 ei teki.

2 mõtet “Saame eurooplasteks” kohta

  1. Kui tekib MP5 (või Kalashnikov) on veel hästi. Karmimal juhul tekib RPG või IED või karmimal juhul dirty bomb

  2. Näe, tere ka üle aja. 🙂

    Nood viimased on vist pigem ühe teise seltskonna (keda ka Euroopas üha enam kohtab) relvad. Ülekasvanud lapsukestest arenenud “kasulikud idioodid” kasutasid omal ajal mugavamaid lahendusi (MP5 oli ju lausa Baader-Meinhofi embleemi peal).

Kommenteerimine on suletud