Integratsioon nugadega

Ei, Kakk ei käinud Lasnamäel kaklemas. Käis hoopis Kalamajas soome õpetaja Kaj Westersundi Escrima-laagri esimeses trennis, kus õpetati Väga Koledaid Asju. Westersund on ilmselt üks viimaseid inimesi, kellega tasuks nugade peale (otseses mõttes) minna… Kuid trenn oli äärmiselt mõnus.

Aga mis integratsiooni puutub, siis olid saalis nii eesti kui vene rahvusest inimesed, lisaks veel mõned soomlased. Kumminugadega torkisid küll üksteist, ent reaalse taplemise mõte jäi vist kõigist üsna kaugele. Veel üks hea näide sellest, et tegelikult pole kõik kadunud.

2 kommentaari postitusele “Integratsioon nugadega”

  1. 1helin ütleb:

    On varjant integreeruda iseendas oleva parima osaga, siis ehk ülejäänud integratsioonid toimuvad justkui “iseenesest “?

  2. Kakk ütleb:

    Ilus mõte. 🙂