Pizza!

Nii, jälle üks gluteenimure vähem. [L] Pizzapoiste suur sinihallituseamps on edukalt ära proovitud ning kõht jäi täiesti korda.  Au ja kiitus!  Muide, maikuu lõpuni tuuakse tasuta kohale ka.

2 mõtet “Pizza!” kohta

  1. Oleme mõelnud ise ka sealt pizzat osta kuid abikaasa, põhajlik nagu ta on, tegi eelnevalt uurimistööd ning leidis FB gluteenivaba grupist vihje, et Pizzapoistega tasuks ettevaatlik olla.

    Tsöliaakia seltsi liikme kommentaar: Riin Jõgi: Nagu selgus, pole toode gluteenivaba päriselt tegelikkuses, kui seal kontrollimas käidi. Minu korduvatele küsimustele jahu puhtuse kohta tulid ka väga segased vastused, endal tekkis juba nendega suheldes kahtlusi. Loodame, et nad parandavad ennast ja siis saab ka ostma minna.

    27.nov 2013 oli see kommentaar, kui Pizzapoisid olid natukene aega tegutsenud ning uuriti asja täpselt. Keegi pole vastupidist infot foorumisse hiljem lisanud.

  2. No igatahes mul nüüd maikuus tagant tormama ei hakanud… Äkki ongi end parandanud. Aga tundub ka, et mul on soolikad suht ära paranenud ning iga pisikese laksu peale kohe röökima ei hakka – mõne tundlikuma inimesega võib raskem olla.

Kommenteerimine on suletud