E-ülikooli konverents 2007

… toimus eile-täna Tartus.

Täitsa asjalik üritus oli, Hans tegi meie sessioonist vinge etenduse kahe videoekraani, mitme mikri, Skype Manager Kerli ja Google Jockey Priidu kaasabil. Ilmselt jõudis meie kolme ettekande (Terje, Hans ja Kakk) sõnum sotsiaalsest tarkvarast ja vabast lähenemisest üsna edukalt publikuni. Slaidid leiab [L] SlideShare’ist (märgendi [L] euni07tartu all), Kaku omad on alla laetavad ka [L] Kaku publikatsioonilehelt. Ettekande ajal teisel ekraanil näidatud viiteloendi leiab [L] KakuWiki sodisektsioonist.

4 mõtet “E-ülikooli konverents 2007” kohta

  1. Veidi küll out of context, kuid Sinu kommentaaride RSS ei taha kuidagi IE 7.0 all tööle hakata. Tean, et pead seda MS probleemiks, kuid püüa ehk siiski ka arvestada nende vähemate vendadega, kes MS tooteid kasutavad, kuna neid on Jora lugejatest vähemalt 75 % ma oletan.

  2. Probleem teadmiseks võetud. Kuna aga mul ei ole endal IE-d kusagil käepärast, ehk oskab keegi teine lugejaist kommenteerida (ehk mks aitab?) – kas probleem on üldine või on häda Chrisi arvutis? Jora RSS on WordPress 1.5.2 out-of-the-box lahendus… Kui häda üldine, siis pean ilmselt WordPressi 2.x peale apgreidima ja ise sellele eestikeelse tõlke tegema. BTW, Chris – kas OO RSS töötab? See on 2.x seeria peal.

  3. Selgituseks,
    Jora RSS jookseb ilusasti sisse, probleem on teise RSS’i ehk kommentaaridega, mida IE7 kätte ei saa.
    RSS leidja näeb küll kahte RSS feedi: RSS 2.0 ja Atom 0.3, kuid mõlemad on Jora ise, mitte kommentaarid

  4. Mul Liferea näitab küll mõlemat feedi ilusti. Ootame, ehk keegi kolmas oskab kommenteerida.

Kommenteerimine on suletud