Teadaanne

Seoses läheneva Kakule Elu Mõtte Kohalejõudmise 1. aastapäevaga alustab Kaku Akadeemia uut programmi – väärikatele kodanikele Kaku Akadeemia Sitaks Suure Audoktori (K.A.S.S.A., ladina keeles doctor honoris causa ad nauseam Academiae Strigi) tiitli omistamist. Põhjuse tiitli saamiseks võib igaüks ise välja mõelda, Kakul on sellest sügavalt savi. Aga see võiks olemas olla, muidu ei ole diplomi peale muhvigi kirjutada.

Tiitel on täiesti tasuta, ent diplomi saamiseks on soovitatav kuni 150-eurone annetus. Selle tegijad saavad koos kraadiga ka kraadiklaasi omanikeks (kuna sellise asja eest maksnu on tõenäoliselt peast päris soe).

Seega kui Sinu või Su sõbra CV näib liiga kuiv ja ametlik, siis on nüüd olemas võimalus seda oluliselt pipardada! Kasuta juhust, programmi kestus ei ole teada!

*** Igaks juhuks peenes kirjas: nagu ka muud sedalaadi tiitlid, ei ole K.A.S.S.A. akadeemiline kraad. Seetõttu ei tasu sellega akadeemilises keskkonnas väga vehkida (Arhimeduusi Sihtasutus saab kurjaks).

APDEIT 10.08 – nüüd on saadaval ka [L] diplomi näidis. Ja väikese selgitusena kogu afäärile: kahjuks on Eestis tekkinud seltskond, kes suhteliselt sarnase asjaga tõsimeeli tegeleb.

5 mõtet “Teadaanne” kohta

  1. Meeldib. Tõepoolest kuluks kurriikulumi ära üks doktorikraad…

  2. No aga milles küsimus. Ega omainimestelt seda raha ei nõuta, saad diplomi lähiajal kätte. 😀

  3. re! Aga kui juba kaubaks läks – sõbral sünnipäev tulekul, äkki saaks talle ka kuidagist? 🙂

  4. No kui teatud tegelaste eeskujul teha, siis ikka saab – põhjuse leiab alati (seda viimast öeldakse vahel ka joodikute kohta). Tegelikult võiks veel mõne huvitava kraadi välja käia (assenisatsioonimagister ja litsilöömise litsentsiaat oleks esimesed pähetulnud). Ikka parimas Päikesekunni õukonna stiilis, kus müüdi heinamõõtja ja lumemüüja ametikohti…

  5. Mulle tuleb kohe üks raamat meelde: “Me vist pole kohtunud. Mina olen Kvadriga. Rem Kavdriga. Doktor Rem Kvadriga. Honoris causa”

Kommenteerimine on suletud